Het gerechtsdeurwaarderskantoor BERGÉ & RAVELINGIEN, werd in 1982 gesticht door gerechtsdeurwaarders Leo BERGÉ en Ivan RAVELINGIEN. Met kantoren te ZOTTEGEM en OUDENAARDE, groeide BERGÉ & RAVELINGIEN uit tot het grootste kantoor van het voormalige arrondissement Oudenaarde.

In 2005 werd Erik BERGE benoemd als gerechtsdeurwaarder te GERAARDSBERGEN, zodat een derde kantoor werd opgenomen in de associatie.

Het team BERGÉ EN RAVELINGIEN werd versterkt door Bart DE MEYER, geboren en getogen Zottegemnaar. Na het volbrengen van zijn stage, heeft deze reeds meer dan 10 jaar ervaring als kandidaat- en plaatsvervangend gerechtsdeurwaarder.

In 2012 vatte Bas FEYS zijn stage aan op ons kantoor. Hij legde het vergelijkende examen voor kandidaat gerechtsdeurwaarder af in 2015, en slaagde als eerst gerangschikte op dit examen.

Anno 2016 heeft BERGÉ & RAVELINGIEN drie vestigingen (Oudenaarde-Zottegem-Geraardsbergen). Het is uitgegroeid tot een samenwerking tussen drie gerechtsdeurwaarders en twee kandidaat- gerechtsdeurwaarders, en bestaat uit een team van 15 gedreven mannen en vrouwen.

BERGÉ & RAVELINGIEN is een middelgroot gerechtsdeurwaarderskantoor dat streeft naar een performante, doch tevens menswaardige aanpak. Naast de minnelijke invorderingen, staat zij zelf in voor alle gerechtelijke invorderingen in het nieuwe arrondissement Oost-Vlaanderen.

De deontologische regels voor gerechtsdeurwaarders zijn sedert het ontstaan van ons kantoor in grote mate geëvolueerd en aangepast aan de huidige noden en verplichtingen. Het spreekt voor zich dat ons kantoor deze regels met de grootste zorg en nauwkeurigheid opvolgt en naleeft.

 

Het kantoor BERGE & RAVELINGIEN doet voor haar automatisatie en optimalisatie reeds dertig jaar beroep op haar bevoorrechte IT-partner ORGANI. De gerechtsdeurwaarderssoftware TAGOR III en het boekhoudpakket ORAS III zijn gekend als de beste in de markt.

 

Heldere communicatie, periodieke rapportering, correcte dossieropvolging en stipte doorstorting van derdengelden maken van ons kantoor een ideale partner voor uw debiteurenbeheer.

Ons kantoor werkt steeds kostenbeperkend, zowel voor de klant als voor de debiteur. Wij hebben oog voor zowel de belangen van de opdrachtgever, als voor de mogelijkheden van de debiteur. Vastberaden maar menselijk!